Start proef met QR-codes voor betere toegankelijkheid toiletten

4-3-2024
We starten vanaf deze week een proef met stickers met een QR-code. Deze zijn geplaatst op alle toiletdeuren in onze treinen. Via de QR-code maak je met je telefoon een melding als er iets met het toilet aan de hand is. Daarmee hopen we eerder op de hoogte te zijn van eventuele problemen, waardoor we deze ook sneller kunnen oplossen.  
 

Verstopte toiletten

Helaas komt het regelmatig voor dat de toiletten in onze treinen niet juist gebruikt worden. Zo wordt er van alles door het toilet gespoeld, van broodjes shoarma tot schoenen. Dit leidt tot verstoppingen, waardoor het toilet (soms langere tijd) niet gebruikt kan worden. We willen dat de toiletten altijd en voor iedereen zoveel mogelijk toegankelijk zijn. Daarom communiceren we al jaren over juist gebruik van de toiletten.

Jij maakt het verschil!

Is er toch iets aan de hand met een toilet? Dan kan jij daar nu, via een QR-code, direct een melding van maken. Merk je dat het toilet niet goed werkt, dat er iets kapot is of dat het toilet vies is? Meld het ons! Scan de QR-code met de camera van je telefoon. Je komt dan terecht op een pagina met een kort formulier. Geef aan wat er met het toilet aan de hand is en verstuur het formulier. Hoe sneller jij laat weten dat er iets aan de hand is, hoe sneller Keolis Blauwnet het kan oplossen. Alvast bedankt voor jouw hulp!