Help jij onze service te verbeteren? Deel jouw mening met ons!

3-5-2021
In een tijd waarin iedereen probeert vooruit te kijken zijn we zelf ook veel bezig met de toekomst. Dan stel je je zelf natuurlijk vooral de vraag: wat kan er beter? Hoe kunnen onze Service & Veiligheid medewerkers jullie treinreis aangenamer en leuker maken? Want het OV brengt je van A naar B, maar het mag naast functioneel ook wel leuk en comfortabel zijn toch?

We bieden jullie graag de kans om op 11 mei van 12:00 tot 14:00 uur of van 19:00 tot 21:00 uur met ons en onze medewerkers in kleine groepen het gesprek aan te gaan. Uiteraard met inachtneming van alle veiligheidsmaatregelen. Wil jij wel een keer je stem laten horen? Meld je dan snel aan via: https://forms.gle/ieg7SThvguEnpz6Z7.Of ben je nieuwsgierig geworden en heb je vragen of het project of de bijeenkomst? Stuur dan een mail naar reisinformant@keolis.nl

In ruil voor je tijd en moeite vergoeden wij jouw reiskosten voor deze bijeenkomst en krijg je van ons een bol.com bon als tegemoetkoming. Wie weet wordt jouw idee wel werkelijkheid!