Bezoek Kerst in Oud Kampen met onze kersttrein

5-12-2022
Zaterdag 10 en zondag 11 december vindt het openlucht theaterfestival Kerst in Oud Kampen plaats. Wij brengen je in sfeer van en naar het evenement. De treinen worden versierd en tijdens de rit delen we iets lekkers uit aan reizigers. Daarnaast zetten we extra lange treinen in om iedereen comfortabel van en naar Kampen te brengen.
Jaarlijks trekt Kerst in Oud Kampen zo’n 85.000 bezoekers. Een deel van hen reist via de Kamperlijn (Zwolle-Kampen) naar het festival. Wij willen bezoekers graag zo comfortabel mogelijk vervoeren. Daarom zetten we tijdens het festival extra lange treinen in. Ook worden de treinen versierd en delen we in de trein wat lekkers uit. Zo kom je helemaal in kerstsfeer aan in Kampen. Vanaf station Kampen loop je via de stadsbrug over de IJssel direct het festivalterrein op.  

Reis voor 10 euro met het OV naar Kampen

In december reis je extra voordelig met de bus en regionale trein. Een dagkaart kost de hele maand slechts 10 euro. De kaart is geldig in de bussen en regionale treinen in Flevoland, Gelderland en Overijssel. Dit is te combineren met een bezoek aan Kerst in Oud Kampen. Ook als je verder weg woont. Klik hier voor meer informatie over deze actie.

Een groot openlucht theaterfestival

Op zaterdag 10 en zondag 11 december verandert de sfeervolle binnenstad van Kampen in een groot openlucht theaterfestival. Van 16.00 tot 21.00 uur genieten bezoekers van prachtige taferelen en bijzondere voorstellingen in kerstsfeer in het centrum van Kampen. Er zijn zang- en dansoptredens, een historische kermis, doorkijkjes naar een ver verleden en persoonlijke ontmoetingen met de personages uit Charles Dickens’ kerstverhalen. Meer informatie over Kerst in Oud Kampen is te vinden op https://kerstinoudkampen.nl/.