Altijd Vrij IJsselmond jaarabonnement

25-1-2018
Belangrijke informatie voor reizigers met een Altijd Vrij IJsselmond abonnement. Heeft u in de periode 1 juli 2017 – 9 december 2017 een Altijd Vrij IJsselmond jaarabonnement aangeschaft? Dan is deze informatie voor u van belang!
 
Gebleken is dat het abonnement dat in deze periode is aangeschaft niet werd herkend door het OV-chipkaart systeem van de Keolis Blauwnet-trein Kampen-Zwolle v.v. en nog niet wordt herkend in de bussen van Syntus Overijssel waar dit abonnement ook geldig is (stadsdienst Zwolle en buslijnen 29, 40 en 668 in Zwolle). Er wordt hard aan gewerkt om dit op te lossen, tot die tijd geldt er een overgangsregeling: 
 
  • Vanaf 26 januari 2018 is dit product opgenomen in het OV-chipkaart systeem van de Keolis Blauwnet-trein Kampen-Zwolle v.v. en kunt u in- en  uitchecken zonder dat er geld wordt afgeschreven.
  • De verwachting is dat in maart 2018 het jaarabonnement ook opgenomen is in het OV-chipkaart systeem van de Syntus Overijssel bussen in Zwolle (stadsdienst en de lijnen 29, 40 en 668). Tot die tijd checkt u NIET in maar toont u de zichtkaart aan de chauffeur en aan controlepersoneel. Zodra de exacte datum bekend is waarop dit abonnement ook in het OV-chipkaart systeem van de bus is opgenomen zullen wij u dit laten weten.
Heeft u een Altijd Vrij IJsselmond abonnement gekocht op 10 december 2017 of later? Dan kunt u zowel in de trein Kampen-Zwolle v.v. en in de bussen in Zwolle gewoon in- en uitchecken, er wordt dan geen saldo afgeschreven.
 
Altijd Vrij IJsselmond jaarabonnement