Bestel jouw tickets via de 9292 app

Of open de link 9292.nl/app op je smartphone. Je komt dan direct bij de 9292 app uit.

Uitleg over het kopen van tickets via de 9292 app

Plan hier jouw verwenmoment en reis supervoordelig naar jouw bestemming

Verwenmomenten met Keolis Blauwnet

Vanaf nu plan je diverse verwenmomenten waarmee je het reizen met Keolis Blauwnet enorm voordelig ervaart. Zo reis je tijdens de verwenmomenten met minimaal 50% korting naar diverse leuke grote stadcentra of naar plekken waar je romantisch door de dorpstraatjes kan slenteren. Ook zijn er verwenmomenten waarbij je met extra korting kan reizen naar de bios, het theater, museum of je favoriete restaurant. Maar ook gewoon als je tijdens de koude winterdagen eens lekker relaxed naar je werk wilt reizen of naar school.
 

Het reizen met Keolis Blauwnet is voordelig, duurzaam en comfortabel

Verwenweekend Winkelen (4 en 5 februari)

Reis met Keolis Blauwnet in het weekend met 50% korting
Gezellig winkelen met je gezin, vriend of vriendin? Bezoek de grote winkelcentra binnen ons bestemmingsgebied in bijvoorbeeld, Zwolle of Enschede. Of ga op pad en vind de kleine gezellige winkelstraatjes in één van de vele dorpjes. Tijdens het Winkelen verwenweekend kun je het allemaal ervaren!

 

Verwenweekend Eropuit! (18 en 19 februari)

Reis met Keolis Blauwnet in het weekend met twee voor de prijs van één
Leuk naar een van de vele musea binnen ons bestemmingsgebied, lekker naar de bios, heerlijk wandelen in een van de recreatiegebieden of heerlijk borrelen en dineren. Tijdens de Eropuit! verwenmomenten kun je het allemaal ervaren en dat ook nog eens supervoordelig.
 

Verwendinsdagen! (14 februari t/m 14 maart)

Reis iedere dinsdag vanaf 14 februari t/m 14 maart met 75% korting naar je werk of school
Ben je de drukke spits met de auto en die hoge benzineprijzen ook zo zat en benieuwd hoe het reizen met Blauwnet bevalt? Of heb je geen zin om met slecht weer, regen en kou de (elektrische) fiets of scooter te pakken? Probeer dan eens de trein en ervaar hoe comfortabel het reizen met Blauwnet is. 

65+ Verwenwoensdagen! (15 februari t/m 15 maart)

Senioren reizen vanaf 15 februari t/m 15 maart supervoordeling op alle woensdagen tijdens de daluren. Reis met nog eens 50% extra korting boven op het daltarief (op vertoon van 65 plus kaart)!
Weer eens gezellig op visite bij familie, samen leuke markten bezoeken of met een vriend of vriendin ergens een gebakje eten en een cappuccino drinken? Ervaar het supervoordelige reizen met Blauwnet tijdens de daluren van 10:00 uur tot 16:00 uur.