Dal Voordeel Oost

Met korting reizen met de trein en/of bus door Overijssel, Gelderland en Flevoland tijdens de daluren en in het weekend.

  • 40% korting in de daluren.
  • 40% korting in het weekend + feestdagen.
  • 34% extra leeftijdskorting van 4-11 jaar en 65+.
Vaste prijs
€ 24,-
Reis je een paar keer per jaar in de daluren met het OV? Dan heb je dit OV-chipkaart abonnement er zo uit. Je krijgt met het Dal Voordeel Oost-abonnement 40% korting op reizen in de daluren (maandag t/m vrijdag tot 6:30 uur en vanaf 9.00 uur), in het weekend en op nationale feestdagen in Gelderland, Overijssel en Flevoland (excl. Almere). Reizigers van 4 t/m 11 jaar en 65+ krijgen nog 34% extra leeftijdskorting op het reizen! 

Let op: dit abonnement kan niet geplaatst worden op een OV-chipkaart met Reizen op Rekening (NS Business Card en NS Flex).
  • In alle bussen in Gelderland, Overijssel en Flevoland (excl. Almere).
  • Met het Dal Voordeel Oost-abonnement kan je ook reizen met de regionale treinen alleen (2e klasse en excl. NS) van de verschillende vervoerders in  Gelderland, Overijssel of Flevoland (uitgezonderd Almere). 
  • Geldig in de daluren (elke werkdag voor 6:30 uur en na 09.00 uur) en op zaterdagen, zondagen en nationale feestdagen de gehele dag.
  • Jouw leeftijd op het moment van aankoop is bepalend voor jouw  leeftijdskorting.
  • Dal Voordeel Oost is niet geldig in combinatie met een studentenreisproduct en werkt niet in combinatie met andere kortingsproducten en kan kan niet geplaatst worden op een OV-chipkaart met Reizen op Rekening (NS Business Card en NS Flex).
Dit abonnement is ideaal als je af en toe in de daluren reist. Door dat dit abonnement niet veel kost en je 40% korting krijgt (plus 34% leeftijdskorting indien je tussen de 4-11 jaar bent of 65 jaar of ouder) heb je het er zo uit. 
Dit abonnement is te koop in onze webshop:
Bestel hier jouw Dal Voordeel Oost Bus & Trein jaarabonnement.

​Of koop het product bij de loketten en bij de OV-servicepunten van de regionale vervoerders in Oost-Nederland.
Kan ik mijn bestelling annuleren?
Kijk bij de productvoorwaarden op onze pagina voorwaarden vervoerbewijzen. Soms heb je recht op geld terug als je jouw Dal Vrij Oost abonnement opzegt. Wil je geld terugvragen, vul dan het restitutieformulier in.   

Staat je vraag hier niet tussen? Klik dan hier voor onze klantenservice.