Altijd Voordeel Oost

Met korting reizen in spits-en daluren in Gelderland, Overijssel of Flevoland*.

  • 20% korting in de spits.
  • 40% korting in de daluren.
  • 40% korting in het weekend + feestdagen.
Vanaf
€ 30,-
Nieuw: In 2024 krijg je bij een jaarabonnement 3 maanden gratis reizen. Je betaalt slechts voor 9 maanden reizen in plaats van 10 maanden. 

Reis je regelmatig met de bus en/of trein op verschillende tijden? Dan is dit OV-chipkaart abonnement interessant voor jou. Je krijgt met het Altijd Voordeel Oost-abonnement 20% korting in de ochtendspits en op alle andere momenten zelfs 40% korting in Gelderland, Overijssel en Flevoland (excl. Almere). Reizigers van 4 t/m 11 jaar en 65+ krijgen nog 34% extra leeftijdskorting op het reizen! 

Let op: dit abonnement kan niet geplaatst worden op een OV-chipkaart met Reizen op Rekening (NS Business Card en NS Flex).
  • In alle bussen in Gelderland, Overijssel en *Flevoland (excl. Almere).
  • Met het Altijd Voordeel Oost-abonnement kan je ook reizen met de regionale treinen alleen (2e klasse en excl. NS) van de verschillende vervoerders in  Gelderland, Overijssel of Flevoland (uitgezonderd Almere). 
  • Geldig in de spits (20%) en de daluren 40% (elke werkdag voor 6:30 uur en na 09.00 uur) en op zaterdagen, zondagen en nationale feestdagen de gehele dag.
  • Jouw leeftijd op het moment van aankoop is bepalend voor jouw  leeftijdskorting.
  • Altijd Voordeel Oost is niet geldig in combinatie met een studentenreisproduct en werkt niet in combinatie met andere kortingsproducten en kan kan niet geplaatst worden op een OV-chipkaart met Reizen op Rekening (NS Business Card en NS Flex).
Dit abonnement is ideaal als je enkele keren per maand in en buiten de ochtendspits met de bus en/of trein reist. Je hebt altijd korting! (plus 34% leeftijdskorting indien je tussen de 4-11 jaar bent of 65 jaar of ouder) 
Dit abonnement is te koop in onze webshop:
Bestel hier jouw Altijd Voordeel Oost Bus & Trein jaarabonnement.

​Of koop het product bij de loketten en bij de OV-servicepunten van de regionale vervoerders in Oost-Nederland.
Kan ik mijn bestelling annuleren?
Kijk bij de productvoorwaarden op onze pagina voorwaarden vervoerbewijzen. Soms heb je recht op geld terug als je jouw Altijd Voordeel Oost abonnement opzegt. Wil je geld terugvragen, vul dan het restitutieformulier in.   

Staat je vraag hier niet tussen? Klik dan hier voor onze klantenservice.