Nieuwe treindienstregeling vanaf 15 december

26-11-2019
Op zondag 15 december gaat de nieuwe treindienstregeling in. Voor de Blauwnet trajecten Zutphen-Hengelo-Oldenzaal en Zwolle-Enschede geldt dat er nagenoeg geen wijzigingen zijn. In enkele gevallen is er een kleine wijziging van 1 of 2 minuten in de vertrektijd of vertrekt de trein nu vanaf een ander spoor. Op traject Zwolle-Kampen wordt station Zwolle Stadshagen vanaf 15 december definitief opgenomen in de dienstregeling.
 
Check de actuele vertrektijden in de reisplanner of bekijk het overzicht met de vertrektijden hieronder.
 
Klik hier voor de vertrektijden van de trein Zutphen-Hengelo-Oldenzaal
Klik hier voor de vertrektijden van de trein Zwolle-Hengelo-Enschede
Klik hier voor de vertrektijden van de trein Zwolle-Kampen

Opening station Zwolle Stadshagen
Vanaf 15 december 2019 wordt station Zwolle Stadshagen definitief opgenomen in de dienstregeling. In vergelijking met de twee weken durende proef in juni is de dienstregeling, op één minuut verschil in Stadshagen en één minuut extra keertijd in Kampen, gelijk gebleven. Buslijn 10 rijdt vanaf station Zwolle Stadshagen in de ochtendspits van maandag tot en met vrijdag naar de Deltion Campus. Meer informatie over het het station is te vinden op www.keolisblauwnet.nl/stadshagen

Meer betrouwbaarheid traject Zwolle-Enschede
Op het traject Zwolle-Enschede wordt de dienstregeling op enkele momenten met één minuut aangepast. Dit doen wij om de betrouwbaarheid van de dienstregeling en aansluiting tussen de treinen Zwolle-Enschede en Zutphen-Oldenzaal te vergroten. Om de capaciteit van onze Sprintertreinen voortaan beter af te kunnen stemmen op de reizigersaantallen vertrekken deze treinen in Zwolle vanaf spoor 8.

Extra ritten Hengelo-Bielefeld
Op het traject Hengelo-Bielefeld wordt een extra vroege rit Hengelo-Bad Bentheim in de ochtend (ma-vr om 5.34 uur, zaterdag om 6.34 uur en zondag om 7.34 uur) en een extra late rit Bad Bentheim-Hengelo in de avond (aankomst 23.26 uur) geïntroduceerd.