Student

Gratis of met korting reizen als je studiefinanciering ontvangt.

  • Je mag kiezen tussen een week- of weekendabonnement.
  • Op de tijdstippen dat je niet gratis reist krijg je 40% korting.
  • Geldig in heel Nederland.
Gratis
Vanuit de overheid kunnen studenten van 18 jaar en ouder een studentenreisproduct krijgen. Hiermee reis je gratis met de bus, trein en metro en het OV over water. Vanzelfsprekend is dit product ook geldig bij ons. Ook minderjarige mbo’ers recht op het studentenreisproduct. 

Het studentenreisproduct is geldig op al het openbaar vervoer in Nederland. Je mag kiezen tussen een week- of weekendabonnement. Met het weekabonnement reis je gratis tussen maandag 04.00 en zaterdag 04.00 uur. Met het weekendabonnement reis je gratis tussen vrijdag 12.00 en maandag 04.00 uur. Tussen 16 juli en 16 augustus reis je niet gratis. Op de tijdstippen dat je niet gratis reist heb je met het studentenreisproduct 40% korting.
In heel Nederland geldig in de bus, trein, tram, metro en het OV over water. 
Je mag kiezen tussen een week- of weekendabonnement. Met het weekabonnement reis je gratis tussen maandag 04.00 en zaterdag 04.00 uur. Met het weekendabonnement reis je gratis tussen vrijdag 12.00 en maandag 04.00 uur. Tussen 16 juli en 16 augustus reis je niet gratis. Op de tijdstippen dat je niet gratis reist heb je met het studentenreisproduct 40% korting.
 
Voor studenten en minderjarige MBO'ers.
Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op de www.duo.nl.