Nieuwe homepage Blauwnet

6-10-2020
De homepage van Keolisblauwnet.nl is vernieuwd. Hiermee willen we jou als bezoeker online nog beter van dienst zijn. De nieuwe vormgeving is frisser en moderner. Daarnaast staan de belangrijkste functionaliteiten voor onze reizigers voortaan bovenaan. In het ontwerp van onze nieuwe homepage is rekening gehouden met het gebruik via de smartphone of tablet.

Vertrouwde informatie
Alle belangrijke functionaliteiten van onze website zijn terug te vinden op de homepage. Daarbij staan de belangrijkste functionaliteiten, zoals de reisplanner en verstoringen en omleidingen, bovenaan. Je vindt er nog steeds belangrijke informatie over de dienstregeling, onze klantenservice, reisproducten en nieuws uit het reisgebied.

Inrichting van de homepage
Bij het inrichten van de homepage is rekening gehouden met de relevantie van diverse onderdelen. Voordat we de homepage hebben vernieuwd, hebben we de oude homepage geanalyseerd. Daardoor worden de belangrijkste onderwerpen voor onze bezoekers in een logische volgorde getoond op de homepage. Deze analyse blijven we regelmatig uitvoeren, zodat de homepage voortaan altijd de meest belangrijke onderwerpen en informatie weergeeft.

Vooralsnog is alleen de homepage van Keolisblauwnet.nl vernieuwd. Andere pagina’s, zoals de reisplanner of webshop, draaien op specifieke systemen. Hierdoor is de nieuwe vormgeving van de homepage niet één op één over te nemen. Wel wordt er gekeken of ook de andere pagina’s op een later moment in een nieuw jasje kunnen worden gestoken.

Vragen / nieuws
Heb je vragen over de nieuwe homepage of kan je bepaalde informatie niet vinden? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wil je voortaan via de mail op de hoogte worden gehouden van al het nieuws van Keolis Blauwnet? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.
Nieuwe homepage Blauwnet