Extra (vroege en late) ritten en reismogelijkheden met Keolis Blauwnet per 10 december

10-11-2023
Op zondag 10 december wijzigt de dienstregeling van het Openbaar Vervoer in Nederland. Zo ook voor Keolis Blauwnet. Op de trajecten Zwolle - Enschede en Zwolle - Kampen rijden er vaker treinen. Er zijn meer ritten en ook extra vroege en late ritten. Dit biedt reizigers meer reismogelijkheden en extra aansluitingen op verschillende trajecten.
 

Extra vroege trein Almelo - Enschede

Op alle dagen rijdt er een extra vroege trein van Almelo naar Enschede. Hiermee is er een extra vroege mogelijkheid om naar Hengelo of Enschede te reizen. In Hengelo sluit de trein aan op de RS24 van en naar Oldenzaal en Zutphen. In Enschede sluit de trein aan op de RB64 naar Münster. De extra vroege trein vertrekt op werkdagen om 05:30 uur, op zaterdag om 07:00 uur en op zondag om 08:00 uur uit Almelo.

Extra late trein tussen Enschede en Hengelo

Op alle dagen rijdt er een extra late trein tussen Enschede en Hengelo. Hiermee is er een extra late mogelijkheid om van Enschede naar Hengelo te reizen. In Hengelo sluit de trein aan op de RS24 van en naar Oldenzaal en Zutphen. Op vrijdag en zaterdag kunnen reizigers die met de RB64 uit Münster aankomen, later doorreizen in Enschede naar Hengelo. Dit is ook een uitkomst voor voetbalsupporters van FC Twente die bij avondwedstrijden terug moeten naar Hengelo. De extra late trein vertrekt van maandag tot en met donderdag en op zondag om 00:04 uur en op vrijdag en zaterdag om 00:34 uur uit Enschede.

Twee extra ritten Intercity Zwolle - Enschede

Van maandag tot en met vrijdag rijdt de Intercity tussen Zwolle en Enschede twee extra ritten. Één rit van Zwolle naar Enschede, vertrek om 19:39 uur. En één rit van Enschede naar Zwolle, vertrek om 19:31 uur. Deze ritten bieden een extra en extra snelle reismogelijkheid tussen Zwolle, Enschede en alle tussenliggende stations.

Extra late ritten tussen Zwolle en Kampen

Van maandag tot en met zaterdag rijden er twee extra late ritten tussen Zwolle en Kampen. Één rit van Zwolle naar Kampen, vertrek om 00:59 uur. En één rit van Kampen naar Zwolle, vertrek om 01:14 uur. Deze ritten bieden een extra late reismogelijkheid voor reizigers uit de Randstad en het noorden van het land om naar Stadshagen of Kampen te reizen.

Verbeterde aansluiting Enschede - Gronau (RB64)

De aankomst- en vertrektijden van de RB64 van en naar Gronau veranderen. Hierdoor verbetert de aansluiting tussen de Intercity van en naar Zwolle. Hiermee wordt de internationale verbinding tussen Zwolle en Münster/Dortmund via Enschede aantrekkelijker.

Gewijzigde aankomst- en vertrektijden

Op enkele stations wijzigen de aankomst- en vertrektijden van de trein naar Enschede iets. Dit in verband met de gewijzigde vertrektijden van de Intercity naar Berlijn.

Meer informatie en vertrektijden

Kijk voor meer informatie en alle vertrektijden van de treinen op Keolisblauwnet.nl/dienstregeling

Het Blauwnet traject Zupthen - Hengelo - Oldenzaal en het busvervoer in Twente worden vanaf 10 december niet meer gereden door Keolis, maar door Arriva. Kijk voor meer informatie hierover op Arriva.nl