/getmedia/e823d2a1-d34e-42f2-8a21-70977f61f5c6/Vervoerbewijzen.jpg?width=880&height=220&ext=.jpg

Dal Vrij Oost

Reist u vaak met de bus en/of trein in Gelderland, Overijssel of Flevoland (uitgezonderd Almere en Lelystad)? En in de daluren? Dan is het Dal Vrij Oost abonnement wat voor u! 

Ons aanbod

Een product dat op uw OV-chipkaart wordt geplaatst, waarmee u in de daluren (maandag t/m vrijdag vanaf 9.00 uur), in het weekend en op nationale feestdagen onbeperkt reist.  

Voor wie

Dit product is geschikt als u regelmatig buiten de daluren met de bus en/of trein (alleen 2e klasse en excl. NS) in Gelderland, Overijssel of Flevoland (uitgezonderd Almere en Lelystad) reist.

Tarief & verkrijgbaarheid

Dal Vrij Oost Bus & Trein   
€ 79,- per maand
€ 790,- per jaar

Bestel uw abonnement. 

​Of koop het product bij de loketten en bij de OV-servicepunten van de regionale vervoerders in Oost-Nederland

Geldigheid

Met Dal Vrij Oost Bus & Trein kunt u ook reizen met de regionale treinen alleen (2e klasse en excl. NS en Valleilijn) van de verschillende vervoerders in  Gelderland, Overijssel of Flevoland (uitgezonderd Almere en Lelystad). De daluren gelden elke werkdag na 09.00 uur en op zaterdagen, zondagen en nationale feestdagen de gehele dag.

Aanvullende informatie

  • Dal Vrij Oost is niet geldig in combinatie met een studentenreisproduct en werkt niet in combinatie met andere kortingsproducten.
  • Met dit product kunt u overstappen op andere vervoerders binnen Gelderland, Overijssel of Flevoland (uitgezonderd Almere en Lelystad).
  • U heeft een OV-chipkaart nodig om van dit product gebruik te maken.
  • Kijk bij de productvoorwaarden op onze pagina voorwaarden vervoerbewijzen.
  • Wilt u geld terugvragen, vul dan het restitutieformulier in.