/getmedia/e823d2a1-d34e-42f2-8a21-70977f61f5c6/Vervoerbewijzen.jpg?width=880&height=220&ext=.jpg

Dal Vrij Oost

Reis je vaak met de bus en/of trein in Gelderland, Overijssel of Flevoland (uitgezonderd Almere en Lelystad)? En in de daluren? Dan is het Dal Vrij Oost abonnement wat voor jou! 

Ons aanbod

Een product dat op jouw OV-chipkaart wordt geplaatst, waarmee je in de daluren (maandag t/m vrijdag vanaf 9.00 uur), in het weekend en op nationale feestdagen onbeperkt reist.  

Voor wie

Dit product is geschikt als je regelmatig buiten de daluren met de bus en/of trein (alleen 2e klasse en excl. NS) in Gelderland, Overijssel of Flevoland (uitgezonderd Almere en Lelystad) reist.

Tarief & verkrijgbaarheid

Dal Vrij Oost Bus & Trein   
€ 83,- per maand
€ 830,- per jaar
Bestel jouw abonnement. 
​Of koop het product bij de loketten en bij de OV-servicepunten van de regionale vervoerders in Oost-Nederland

Geldigheid

Met Dal Vrij Oost Bus & Trein kun je ook reizen met de regionale treinen alleen (2e klasse en excl. NS en Valleilijn) van de verschillende vervoerders in  Gelderland, Overijssel of Flevoland (uitgezonderd Almere en Lelystad). De daluren gelden elke werkdag na 09.00 uur en op zaterdagen, zondagen en nationale feestdagen de gehele dag.

Aanvullende informatie

  • Dal Vrij Oost is niet geldig in combinatie met een studentenreisproduct en werkt niet in combinatie met andere kortingsproducten.
  • Met dit product kun je overstappen op andere vervoerders binnen Gelderland, Overijssel of Flevoland (uitgezonderd Almere en Lelystad).
  • Je hebt een OV-chipkaart nodig om van dit product gebruik te maken.
  • Kijk bij de productvoorwaarden op onze pagina voorwaarden vervoerbewijzen.
  • Wil je geld terugvragen, vul dan het restitutieformulier in.  
  • Let op: dit abonnement kan niet geplaatst worden op een OV-chipkaart met Reizen op Rekening (NS Business Card en NS Flex).