/getmedia/e823d2a1-d34e-42f2-8a21-70977f61f5c6/Vervoerbewijzen.jpg?width=880&height=220&ext=.jpg

Altijd Vrij Twente

Let op: dit abonnement is alléén geldig op het Blauwnet-traject Zutphen-Hengelo-Oldenzaal en niet op de trajecten Enschede-Zwolle en Zwolle-Kampen.

Bijna dagelijks met de bus en/of trein (Zutphen - Oldenzaal) naar werk of school? Dan is Altijd Vrij Twente een uitkomst. Met Altijd Vrij Twente bus en trein reis je onbeperkt met de bussen van Twents in heel Twente en met de Blauwnet-trein tussen Zutphen - Hengelo - Oldenzaal.

Ons aanbod

Altijd Vrij Twente bus en trein is een OV-chipkaart abonnement waarmee je onbeperkt reist in het Twents gebied tegen een vast bedrag met alle Twents bussen en met de Blauwnet trein tussen Zutphen, Hengelo en Oldenzaal. 

Voor wie

Dit abonnement is geschikt voor scholieren vanaf 12 jaar en voor volwassenen die (bijna) dagelijks in Twente reizen. Ook is Altijd Vrij Twente zeer geschikt voor mensen die op verschillende trajecten in Twente reizen.

Tarief & verkrijgbaarheid

Altijd Vrij Twente Bus & Trein (tarieven tot 1 juli 2022)
Nu € 173,- per maand i.p.v. € 189,- (tijdelijk actietarief verlengd tot 1 juli 2022)
Nu € 1.557,- per jaar i.p.v. € 1.890,-.(tijdelijk actietarief verlengd tot 1 juli 2022)
Je krijgt dus 3 maanden gratis.
Bestel hier.

 

Geldigheid

Altijd Vrij Twents Bus & Trein is te gebruiken op de Blauwnet-trein tussen Zutphen - Oldenzaal. Niet geldig bij de andere Blauwnet trajecten, NS en de lijn  Enschede - Glanerbrug en kan niet worden gebruikt in combinatie met andere (regionale) producten.

Aanvullende informatie

  • Je hebt een OV-chipkaart nodig om van dit product gebruik te maken.
  • Kijk bij de productvoorwaarden op onze pagina voorwaarden vervoerbewijzen. Soms heb je recht op geld terug als je jouw Altijd Vrij Twente abonnement opzegt.
  • Wil je geld terugvragen, vul dan het restitutieformulier in.  
  • Let op: dit abonnement kan niet geplaatst worden op een OV-chipkaart met Reizen op Rekening (NS Business Card en NS Flex).