/getmedia/e823d2a1-d34e-42f2-8a21-70977f61f5c6/Vervoerbewijzen.jpg?width=880&height=220&ext=.jpg

Altijd Voordeel Oost

Reis je regelmatig met de bus en/of trein in Gelderland, Overijssel of Flevoland (uitgezonderd Almere en Lelystad)? En op verschillende tijden? Dan is het Altijd Voordeel Oost busabonnement  wat voor jou! 

Ons aanbod

Een product dat op jouw OV-chipkaart wordt geplaatst, waarmee je in de ochtendspits met 20% korting en op alle andere momenten met 40% korting reist. Reizigers van 4 t/m 11 jaar en 65+ krijgen nog 34% extra leeftijdskorting op het reizen! 

Voor wie

Dit product is geschikt als u minimaal enkele keren per maand in en buiten de ochtendspits met de bus en/of trein (alleen 2e klasse en exclusief NS) in Gelderland, Overijssel of Flevoland (uitgezonderd Almere en Lelystad) reist.

Tarief & verkrijgbaarheid

Tarieven
Altijd Voordeel Oost Bus & Trein 
  
€ 27,- per maand
€ 270,- per jaar

Bestel jouw abonnement. 

Of koop het product bij de loketten en bij de OV-servicepunten van de regionale vervoerders in Oost-Nederland.

Geldigheid

Met Altijd Voordeel Oost Bus & Trein kun je ook reizen met de regionale treinen alleen (2e klasse en exclusief NS en Valleilijn) van de verschillende vervoerders in Gelderland, Overijssel of Flevoland (uitgezonderd Almere en Lelystad). De daluren gelden elke werkdag na 09.00 uur en op zaterdagen, zondagen en nationale feestdagen de gehele dag.

Aanvullende informatie

  • Jouw leeftijd op het moment van aankoop is bepalend voor jouw korting.
  • Altijd Voordeel Oost is niet geldig in combinatie met een studentenreisproduct en werkt niet in combinatie met andere kortingsproducten.
  • Met dit product kun je overstappen op andere vervoerders binnen Gelderland, Overijssel of Flevoland (uitgezonderd Almere en Lelystad).
  • Je hebt een OV-chipkaart nodig om van dit product gebruik te maken.
  • Kijk bij de productvoorwaarden op onze pagina voorwaarden vervoerbewijzen.
  • Wil je geld terugvragen, vul dan het restitutieformulier in.