Nieuw: 10 dagen Vrij Twente

Met het nieuwe flexibele 10 of 100 dagen Vrij Twents abonnement reis je vanaf de gekozen ingangsdatum 10 of 100 dagen onbeperkt op het traject Zuthpen-Hengelo-Oldenzaal en in de Twents bussen.

Altijd Vrij Twente

Dit abonnement is alleen geldig op het traject Zutphen-Hengelo-Oldenzaal.

Dal Voordeel Oost

40% korting in de daluren, in het weekend en op nationale feestdagen.

Altijd Voordeel Oost

20% korting in de spits en 40% korting in de daluren, in het weekend en op nationale feestdagen.

Dal Vrij Oost

Reist u vaak met de bus en/of trein in Gelderland, Overijssel of Flevoland (uitgezonderd Almere en Lelystad)? En in de daluren? Dan is het Dal Vrij Oost abonnement wat voor u!

Weekend Vrij Oost

Onbeperkt reizen in het weekend en op nationale feestdagen en 40% korting in de daluren.

Student

Gratis of met korting reizen als je studiefinanciering ontvangt.

NS Altijd Voordeel

Echt flexibel reizen kunt u met het Altijd Voordeel abonnement. U ontvangt standaard 20% op uw reis. In de daluren of in het weekend verdubbelt uw korting naar 40%.

NS Altijd Vrij

Geniet van de ultieme reizigersvrijheid met het Altijd Vrij abonnement. Waar u ook heen gaat, hoe laat het ook is: u kunt altijd vrij reizen!

NS Dal Voordeel

Met het Dal Voordeel abonnement reist u met 40% korting in de daluren doordeweeks én in het hele weekend.

NS Dal Vrij

Nooit meer rekenen hoeveel u kwijt bent voor uw treinreis, want met het Dal Vrij abonnement kunt u in de daluren onbeperkt vrij in de trein reizen.

NS Keuzedagen 60+

Als u 60 jaar of ouder bent kunt u 7 Keuzedagen bij uw Dal Voordeel of Altijd Voordeel abonnement bestellen. Een dag lang extra voordelig met de trein.

NS Kids Vrij

Max. 3 (klein)kinderen van 4 t/m 11 jaar reizen het hele jaar onbeperkt met u mee met hun eigen Kids Vrij jaarabonnement.

NS Business Card

Reizen op rekening met trein, bus, tram en metro door heel Nederland. De nieuwe NS-Business is geschikt voor alle vormen van zakelijk reizen.

NS OV Vrij Zakelijk

Onbeperkt reizen met de trein, bus, tram en metro voor een vast bedrag per jaar.

NS Weekend Vrij

Stap vanaf vrijdagavond tot zondagnacht onbeperkt de trein in met het Weekend Vrij abonnement en ontvang bovendien door de week 40% korting in de daluren.