Twente 10 of 100 dagen Vrij

10 dagen per maand of 100 dagen per jaar onbeperkt reizen door Twente.

 • 3 maanden gratis bij 100 dagen
 • Ideaal als je een paar dagen in de week reist
 • Geldig in alle Twents-bussen en Blauwnet treintraject Zutphen-Hengelo-Oldenzaal
Vanaf
€ 97,-

Reis jij een paar dagen in de week met met de trein (Zutphen - Hengelo - Oldenzaal) en/of met de Twents bus? Dan is ons nieuwe flexibele Twente 10 dagen Vrij abonnement voor op je OV-chipkaart misschien wel wat voor jou. Je reist met dit abonnement vanaf de jou gekozen ingangsdatum 10 dagen in een maand onbeperkt in alle Twents bussen en de Blauwnet-trein tussen Zutphen - Hengelo - Oldenzaal. Met het jaarabonnement reis je vanaf de gekozen ingangsdatum 100 dagen in een jaar onbeperkt. Reis je toch vaker dan gepland? Geen probleem! Dan reis je die dag(en) op saldo. Zorg er alleen voor dat je voldoende saldo hebt of laad automatisch je saldo op.

 • Je hebt een OV-chipkaart nodig om van dit product gebruik te maken.
 • Let op: dit abonnement kan niet geplaatst worden op een OV-chipkaart met Reizen op Rekening (NS Business Card en NS Flex).
 • Geldig in alle bussen van Twents en in de treinen van Blauwnet op het traject Zutphen - Hengelo - Oldenzaal. Kijk hier om te kijken welke bussen tot Twents behoren. 
 • Geldig in de Arriva bussen van lijn 53, 73 en 74 tot en met Haaksbergen.
 • Niet geldig bij de andere Blauwnet-trajecten, NS en de lijn Enschede - Glanerbrug.
 • Geldig zowel in de spits als in de daluren.
 • Na inchecken een hele dag geldig. Ook als je één rit maakt of een korte rit maakt wordt er een dag van je abonnement geschreven. Dus hoevaak je reist op een dag maakt niet uit voor je abonnement.
 • Een Twents 10 dagen Vrij maandabonnement is geldig vanaf de gekozen ingangsdatum en eindigt precies een maand later. Bijvoorbeeld een maandabonnement dat je laat in gaan op 3 september is t/m 2 oktober geldig. Voor het Twents 100 dagen Vrij jaarabonnement geldt een ingangsdatum van 3 september 2022 is geldig t/m 2 september 2023. 
 • Dit abonnement kan niet worden gebruikt in combinatie met andere (regionale) producten en kan kan niet geplaatst worden op een OV-chipkaart met Reizen op Rekening (NS Business Card en NS Flex).
Reis je een paar keer in de week naar je werk of naar school? Dan is dit abonnement zeker wat voor jou. Je kiest zelf op welke dagen je reist.

Dit abonnement is te koop in onze webshop:
Bestel hier jouw Twente 10 dagen Vrij Bus & Trein maandabonnement.
Bestel hier jouw Twente 100 dagen Vrij Bus & Trein jaarabonnement.

Wat als ik meer dan die 10 of 100 dagen reis?
Reis je toch vaker dan gepland? Geen probleem! Dan reis je die dag(en) op saldo. Zorg er alleen voor dat je voldoende saldo hebt of laad automatisch je saldo op..

Hoe kan ik zien hoeveel dagen ik nog mag reizen?
Binnenkort kun op elke OV-chipkaart ophaalpunt inzien hoeveel dagen je nog over hebt op je abonnement. Op dit moment kan dat helaas nog niet. Ook bij het inchecken kun je dat niet zien helaas. We adviseren je om elke reisdag zelf bij te houden zodat je niet voor een verrassing komt te staan en geen dagen meer hebt bij het inchecken. Ben je door je 10 of 100 dagen heen? Dan reis je gewoon op saldo met je OV-chipkaart.

Kan ik mijn bestelling annuleren?
Kijk bij de productvoorwaarden op onze pagina voorwaarden vervoerbewijzen. Soms heb je recht op geld terug als je jouw abonnement opzegt. Wil je geld terugvragen, vul dan het restitutieformulier in.

Staat je vraag hier niet tussen? Klik dan hier voor onze klantenservice. 

Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw, toen een onbekende drukker een zethaak met letters nam en ze door elkaar husselde om een font-catalogus te maken.