Blauw vs Rood

Pak ook eens de trein

Als je dit leest, is de kans groot dat je een autorijder bent en twijfelt over het reizen met de trein. Toch zijn er genoeg argumenten te vinden om je auto eens te laten staan. In een auto moet je áltijd alert zijn en je goed concentreren op de weg. Krijg je stress van medeweggebruikers die net een andere rijstijl hebben dan jij en sta je in de zoveelste file van vandaag? Paniek, want ga je nu wel op tijd komen? Waarom probeer je niet eens te reizen met de trein? Je zult je verbazen hoeveel sneller je op bestemming bent.
 

Relaxed en snel met de trein

Want wist je dat je in de meeste gevallen sneller met de trein op je bestemming bent dan met de auto? Tijd die je veel beter kunt besteden.
 
Nieuwsgierig? Zie hier alvast een klein overzichtje met verschillen in reistijden:
  Intercity Sprinter Auto Snelst
Zwolle - Enschede 00:50 01:03 01:02 IC 12 minuten sneller dan auto
Zwolle – Raalte 00:12 00:13 00:26 IC 14 minuten sneller dan auto
Zwolle - Nijverdal 00:21 00:22 00:36 IC 15 minuten sneller dan auto
Zwolle - Almelo 00:31 00:37 00:51 IC 20 minuten sneller dan auto
Zwolle - Hengelo 00:42 00:52 00:58 IC 16 minuten sneller dan auto
 
De trein brengt je niet alleen snel naar je bestemming, maar je hebt gelijk ook wat me-time. Nog even een boekje lezen. Whatsappen met je liefde. Alvast een start maken met je werk. Of nog even de ogen sluiten en een powernapje doen. Dingen die je allemaal wél in de trein kunt doen, maar niet in de auto. Je komt dus niet alleen snel op je bestemming aan, maar ook nog eens relaxed omdat je nog van alles hebt kunnen doen. Win-win!
 

Ga de uitdaging aan en plan je treinreis

Laat je de auto ook een keer staan en ga je de treinuitdaging aan? Check de actuele vertrektijden in de reisplanner en ontdek hoe snel jij op je bestemming aankomt met de trein.
 
Klik hier voor de vertrektijden van de trein Zwolle-Hengelo-Enschede.
Klik hier voor de vertrektijden van de trein Zutphen-Hengelo-Oldenzaal.
Klik hier voor de vertrektijden van de trein Zwolle-Kampen.