Zomers voordeel bij Ervaar het OV en Blauwnet

5-7-2024

Ervaar het OV en Blauwnet brengen jou deze zomer met lekkere korting naar de leukste bestemmingen! Of je nu een gezellig uitje plant met je vrienden, een avontuur met je gezin organiseert, of romantisch op pad gaat met je partner, het OV brengt je moeiteloos naar de leukste bestemmingen. In de provincies  Gelderland, Overijssel en Flevoland (exclusief Almere) bieden Arriva, Blauwnet, Breng en RRReis speciale tickets die jouw uitjes nog aangenamer maken. 

Speciale voordelige Tickets 
Om je reiservaring in de provincies Flevoland (exclusief Almere), Gelderland en Overijssel extra makkelijk en voordelig te maken, introduceren we de volgende aanbiedingen die geldig zijn van 6 juli t/m 31 augustus: 

Zomerdagkaart voor volwassenen: 

NIEUW! Zomerdagkaart Jongeren Trein: 

Zomerdagkaart Kids (4 t/m 11 jaar): 

Bestemmingen 
Beleef samen onvergetelijke momenten met één van onze dagkaarten en ontdek prachtige bestemmingen. Geniet van terrasjes en festivals, winkel in levendige steden en maak familie-uitjes naar Dinoland, Walibi, Burgers' Zoo, Bataviastad, de Museumfabriek, het Openlucht Museum of Giethoorn. Daarnaast kun je bijzondere evenementen bijwonen zoals de Ballonfiësta in Barneveld. 

Over Ervaar het OV 
Ervaar het OV is een initiatief van de provincies Flevoland, Gelderland en Overijssel en hun regionale vervoerders. Via Ervaar het OV bieden zij OV-acties aan voor het regionale openbaar vervoer. Wil je op de hoogte blijven van alle acties? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief via ervaarhetov.nl. Voor meer informatie over deze aanbiedingen en om jouw dagkaart te bestellen, bezoek onze website: www.ervaarhetov.nl/plezier. 

Maak van je reis een belevenis met "Ervaar het OV" en ontdek hoe het openbaar vervoer je dichter bij elkaar brengt. Plezier verbindt. Ervaar het OV!