Zaterdag 21 en zondag 22 september: wijzigingen Zwolle-Enschede

10-9-2019
Op zaterdag 21 en zondag 22 september vinden er werkzaamheden plaats aan het spoor tussen Wierden en Almelo. In verband hiermee zijn er enkele aanpassingen voor de Sprinter Zwolle-Enschede v.v. Hieronder een overzicht van de wijzigingen.
 
Gewijzigde vertrektijden
  • In de richting Enschede vertrekken de meeste treinen 1 minuut éérder uit Nijverdal en Wierden. Vanaf Almelo zijn de vertrektijden weer normaal.
  • In de richting Zwolle vertrekken de meeste treinen 2 á 3 minuten later uit Hengelo. Op de stations Borne, Almelo De Riet, Almelo, Wierden en Nijverdal vertrekt de trein ook later. Vanaf Raalte zijn de vertrektijden weer normaal.
  • In de late avond zijn er enkele afwijkingen op bovenstaande.
 Gewijzigde vertreksporen
  • In Wierden vertrekt de trein naar Enschede vanaf spoor 3 in plaats van spoor 1. De trein naar Zwolle vertrekt net als anders ook vanaf spoor 3. 
  • In Almelo vertrekt de trein naar Enschede vanaf spoor 4b in plaats van spoor 2b. De trein naar Zwolle vertrekt vanaf spoor 4a in plaats van spoor 4b.
 Houd rekening met de gewijzigde vertrektijden en vertrekperrons bij het plannen van je reis. Check voor je reist de reisplanner voor een actueel reisadvies.

 
Zaterdag 21 en zondag 22 september: wijzigingen Zwolle-Enschede