Weekend 2 t/m 4 december: bus i.p.v. trein tussen Zwolle en Wierden 

23-11-2022
Op zaterdag 3 en zondag 4 december rijden er in verband met werkzaamheden geen treinen tussen Zwolle en Wierden. Ook de laatste nachtrit van Zwolle naar Wierden in de nacht van vrijdag op zaterdag vervalt.  NS rijdt geen treinen tussen Zwolle en Deventer. Zowel Keolis Blauwnet als NS zetten bussen in.
 
Hieronder vind je de wijzigingen op het traject Zwolle-Wierden van Keolis Blauwnet. Kijk voor de wijzigingen op het NS traject op ns.nl 


Wijzigingen traject Zwolle-Wierden
 
Nacht van vrijdag 2 op zaterdag 3 december
De laatste Nachtrit van Zwolle naar Enschede die normaal om 1.06 uur uit Zwolle vertrekt, rijdt niet tussen Zwolle en Wierden. In plaats hiervan rijdt een bus. Deze bus vertrekt om 0.23 uur vanaf de Hanzelaan (zuidzijde station) en rijdt langs Heino Marktplein, Raalte, Nijverdal tot Wierden. Daar sluit de bus aan op de trein naar Enschede. Deze vertrekt op de normale vertrektijd om 1.33 uur.
 
Zaterdag 3 en zondag 4 december
Op zaterdag en zondag rijden er geen treinen tussen Zwolle en Wierden. Er rijden bussen. Op het traject Wierden-Enschede rijden de treinen normaal volgens de dienstregeling.
 
De bussen die rijden in plaats van de trein rijden met lijnnummer 823. Deze bussen rijden langs alle stations met uitzondering van Heino. Hier stoppen de bussen op het Marktplein in Heino. In Zwolle vertrekken de bussen vanaf de Hanzelaan aan de zuidzijde van het station.
 
Kijk hier voor de vertrektijden van de bus op alle dagen tijdens deze periode.
 
Houd rekening met de wijzigingen bij het plannen van je reis. Check voor je reist de reisplanner voor een actueel reisadvies en raadpleeg de schermen op het perron.