Vrijdag 5 t/m zondag 7 juni: gewijzigd treinverkeer van, naar en via Zwolle

25-5-2020
Van vrijdag 5 t/m zondag 7 juni vinden er werkzaamheden plaats op station Zwolle. In verband hiermee rijden er op alle trajecten een aantal dagen geen treinen van, naar en via Zwolle. Keolis, NS en Arriva zetten bussen in. Houd rekening met een extra reistijd. Plan je reis vanaf 10 dagen van tevoren voor een aangepast reisadvies.

LET OP! Reis alleen met de trein als het echt moet
Vanwege de landelijke maatregelen rond het coronavirus rijden wij voornamelijk om Nederland bereikbaar te houden voor zorgmedewerkers, mantelzorgers, vakkenvullers en andere mensen voor wie reizen met de trein echt noodzakelijk is. Voor anderen geldt nog steeds: blijf thuis, de trein is even geen uitje. Dit geldt óók voor de bussen die rijden tijdens werkzaamheden aan het spoor.
En moet je tóch reizen probeer dan Zwolle te mijden.

Hieronder vind je de wijzigingen op de trajecten van Keolis Blauwnet. Kijk voor wijzigingen op de NS trajecten op ns.nl of voor de wijzigingen op de trajecten van Arriva (Blauwnet) op arriva.nl

Wijzigingen op de Keolis Blauwnet-trajecten

Traject Zwolle-Kampen
•    Op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 juni rijden er geen treinen tussen Zwolle en Kampen. Op dit traject worden bussen ingezet. 

De bussen die rijden in plaats van de trein rijden met lijnnummer 885. Kijk hier voor de vertrektijden.

Traject Zwolle- Enschede
•    Op vrijdag 5 en zaterdag 6 juni rijden er geen treinen tussen Zwolle en Raalte. Op dit traject worden stopbussen ingezet. 
•    Op vrijdag 5 juni rijdt de Intercity Zwolle-Enschede alleen tussen Raalte en Enschede. Tussen Zwolle en Raalte rijden daarom alleen op vrijdag naast stopbussen óók Snelbussen. Deze stoppen niet in Heino.

De bussen die rijden in plaats van de trein rijden met lijnnummer 879. Kijk hier voor de vertrektijden.


Kijk voor alle informatie over treinvervangend vervoer bij calamiteiten of werkzaamheden op de treintrajecten van Keolis Blauwnet op keolisblauwnet.nl/werkaanhetspoor
 
Vrijdag 5 t/m zondag 7 juni: gewijzigd treinverkeer van, naar en via Zwolle