6 t/m 22 juli: gewijzigd treinverkeer van, naar en via Zwolle

1-7-2019
Van zaterdag 6 t/m maandag 22 juli vinden er werkzaamheden plaats op station Zwolle. In verband hiermee rijden er op alle trajecten een aantal dagen geen treinen van, naar en via Zwolle. Keolis, NS en Arriva zetten bussen in. Houd rekening met een extra reistijd. Plan je reis vanaf 10 dagen van tevoren voor een aangepast reisadvies.

Hieronder vind je de wijzigingen op de trajecten van Keolis. Op keolisblauwnet.nl vind je ook alle overige informatie over treinvervangend vervoer. 

Kijk voor wijzigingen op de NS trajecten op ns.nl of voor de wijzigingen op de trajecten van Arriva op arriva.nl


Wijzigingen op de Keolis-trajecten

Traject Zwolle-Kampen
Zaterdag 6 juli t/m maandag 22 juli
•    Er rijden geen treinen tussen Zwolle en Kampen. Er rijden bussen. Kijk hier voor de vertrektijden van de bussen die rijden in plaats van de trein.

Dinsdag 23 juli (opstart na werkzaamheden)
•    Nadat om 5.00 uur de spanning weer op de bovenleiding is gezet duurt het nog even voordat de treinen op de goede plek staan. Daarom vervalt de eerste rit van Zwolle naar Kampen (vertrek 5.49 - aankomst 5.59 uur) en de eerste rit van Kampen naar Zwolle (vertrek 6.02 - aankomst 6.12 uur). Er worden geen bussen ingezet voor beide vervallen ritten.

Traject Zwolle- Enschede
Zaterdag 6 en zondag 7 juli 
•    Er rijden geen treinen tussen Zwolle en Nijverdal. Tussen Zwolle en Nijverdal rijden stopbussen. Kijk hier voor de vertrektijden van de bussen die rijden in plaats van de trein.

Maandag 8 juli
•    Er rijden geen treinen tussen Zwolle en Nijverdal. Tussen Zwolle en Nijverdal rijden stopbussen  én snelbussen. Kijk hier voor de vertrektijden van de bussen die rijden in plaats van de trein. 
    
Dinsdag 9 t/m maandag 22 juli
•    De Intercity die normaal van maandag t/m vrijdag tussen Enschede en Zwolle rijdt, rijdt alleen tussen Enschede en Raalte. Maak tussen Raalte en Zwolle gebruik van de Sprinter (stoptrein). Er worden geen extra bussen ingezet.
6 t/m 22 juli: gewijzigd treinverkeer van, naar en via Zwolle