5 t/m 23 juli: gewijzigd treinverkeer rond Zwolle

23-6-2021
Van maandag 5 juli t/m vrijdag 23 juli vinden er werkzaamheden plaats op station Zwolle. In verband hiermee rijden er op een aantal trajecten van, naar en via Zwolle geen treinen. Blauwnet (Keolis en Arriva) en NS zetten bussen in.
LET OP! De bussen van Blauwnet die rijden in plaats van de trein vertrekken tijdens deze stremming allemaal vanaf de Koggelaan aan de zuidzijde van het station. Dus niet vanaf de haltes op Hanzelaan.
 
Plan je reis vanaf 10 dagen van tevoren voor een aangepast reisadvies.
 
Hieronder vind je de wijzigingen op de trajecten Kampen-Zwolle en Zwolle-Raalte van Keolis Blauwnet. Kijk voor de wijzigingen op de NS trajecten op ns.nl of voor de wijzigingen op de trajecten van Arriva (Blauwnet) op arriva.nl
 

Wijzigingen op de Keolis Blauwnet trajecten
 
Traject Zwolle-Kampen
Van maandag 5 juli t/m maandag 19 juli rijden er geen treinen tussen Zwolle en Kampen. Op dit traject worden bussen ingezet.
 
De bussen die rijden in plaats van de trein rijden met lijnnummer 885. Kijk hier voor de vertrektijden van de bus tijdens deze periode.
  
Traject Zwolle-Enschede
Van vrijdag 9 juli t/m maandag 19 juli rijden er geen treinen tussen Zwolle en Raalte. Op het traject Zwolle-Heino-Raalte worden stopbussen ingezet.
De Intercity Zwolle-Enschede rijdt alleen tussen Raalte en Enschede. Tussen Zwolle en Raalte rijden daarom van maandag t/m vrijdag naast stopbussen óók snelbussen. Deze stoppen niet in Heino.
 
Op het traject Raalte-Enschede rijden de treinen normaal volgens de dienstregeling. De stopbussen sluiten in Raalte aan op de Sprinter en de snelbussen sluiten aan op de Intercity.
 
De bussen die rijden in plaats van de trein rijden met lijnnummer 879. Kijk hier voor de vertrektijden van de bus tijdens deze periode.

Informatie treinvervangend vervoer
Alle informatie over treinvervangend vervoer, inclusief een handig filmpje, vind je op hier.
5 t/m 23 juli: gewijzigd treinverkeer rond Zwolle