12 t/m 22 juni: gewijzigd treinverkeer rond Zutphen

19-5-2021
Van zaterdag 12 juni t/m dinsdag 22 juni vinden er werkzaamheden plaats rond Zutphen. In verband hiermee rijden er tijdens deze periode geen treinen tussen Zutphen en Hengelo. Er worden bussen ingezet op dit traject (lijn 812). Deze bussen vertrekken vanaf de voorzijde van de stations met uitzondering van Hengelo Gezondheidspark. Hier vertrekt de bus vanaf de halte van lijn 12 voor de hoofdingang van het ziekenhuis (ZGT Hengelo).
 
Van zaterdag 12 juni t/m dinsdag 15 juni rijden er óók geen treinen op het traject Zutphen-Deventer (NS) en Zutphen-Vorden (Arriva). Daar worden ook bussen ingezet. Kijk voor meer info op ns.nl/werkzaamheden of op arriva.nl
 
Hieronder vind je meer informatie over de wijziging op het traject Zutphen-Hengelo.

 
Hieronder vind je meer informatie over de wijziging op het traject Zutphen-Hengelo.
 
 Traject Zutphen - Hengelo - Oldenzaal
Van zaterdag 12 juni t/m dinsdag 22 juni
  • Er rijden geen treinen tussen Hengelo en Zutphen;
  • Tussen Hengelo en Zutphen rijden bussen. Deze bussen, die rijden als lijn 812, stoppen op alle tussengelegen stations. De bussen rijden ieder half uur m.u.v. zondagochtend en -avond. Dan rijden ze één keer per uur;
  • Tussen Hengelo en Oldenzaal rijden de treinen de normale dienstregeling. Wel vertrekt de trein in Hengelo vaak vanaf spoor 2a in plaats van spoor 3b. Raadpleeg de reisplanner of de schermen op het perron.  
De vertrektijden van de bussen die rijden in plaats van de trein vind je hier.
 
 Traject Hengelo-Zwolle
  • De sprinter naar Zwolle vertrekt tijdens de werkzaamheden in Hengelo vaak 1 minuut eerder. Raadpleeg de reisplanner of de schermen op het perron.
 
Houd rekening met de wijzigingen bij het plannen van je reis. Reis je tussen Zutphen en Hengelo, houd er dan rekening mee dat van 12 t/m 15 juni tussen Zutphen en Deventer ook bussen rijden in plaats van treinen. Check voor je reist de reisplanner voor een actueel reisadvies.
12 t/m 22 juni: gewijzigd treinverkeer rond Zutphen