10 dagen Vrij Twente

 

Reis jij een paar dagen in de week met met de trein (Zutphen - Hengelo - Oldenzaal) en eventueel ook met de Twents bus? Dan is ons nieuwe flexibele Twente 10 dagen Vrij abonnement misschien wel wat voor jou. Je reist met dit abonnement vanaf de gekozen ingangsdatum in een maand 10 dagen onbeperkt in alle Twents bussen en trein tussen Zutphen - Hengelo - Oldenzaal. Met het jaarabonnement reis je vanaf de gekozen ingangsdatum 100 dagen in een jaar onbeperkt.  

Ons aanbod

Twente 10 of 100 dagen Vrij is een OV-chipkaart abonnement waarmee je vanaf de gekozen ingangsdatum in een maand 10 dagen onbeperkt in alle Twents bussen en met de Blauwnet trein tussen Zutphen, Hengelo en Oldenzaal reist. Met het jaarabonnement reis je vanaf de gekozen ingangsdatum 100 dagen in een jaar onbeperkt.

Voor wie

Ga je niet fulltime naar school of naar werk en reis je een paar dagen in de week? Dan is dit abonnement zeker wat voor jou. Je kiest zelf op welke dag je wilt reizen.  

Tarief en bestellen

Tarieven

 • Twente 10 dagen Vrij Bus & Trein kost € 95,- per maand
 • Twente 100 dagen Vrij Bus & Trein kost € 856,- per jaar. Je krijgt dan 3 maanden gratis.

Bestel hier jouw Twente 10 dagen Vrij Bus & Trein maandabonnement.
Bestel hier jouw Twente 100 dagen Vrij Bus & Trein jaarabonnement.  

Geldigheid

 • Twente 10 of 100 dagen Vrij Bus & Trein is te gebruiken op alle Twents (buurt)bussen, zowel tijdens spits- als daluren. Kijk hier om te kijken welke bussen tot Twents behoren. 
 • Twente 10 of 100 dagen Vrij Bus & Trein is gebruiken op de trein tussen Zutphen - Oldenzaal. Niet geldig bij de andere Blauwnet trajecten, NS en de lijn Enschede - Glanerbrug en kan niet worden gebruikt in combinatie met andere (regionale) producten.
 • Een Twents 10 dagen Vrij maandabonnement is geldig vanaf de gekozen ingangsdatum en eindigt precies een maand later. Bijvoorbeeld een maandabonnement dat je laat in gaan op 3 sept is t/m 2 okt geldig. Voor het Twents 100 dagen Vrij jaarabonnement geldt een ingangsdatum van 3 sept 2021 is geldig t/m 2 sept 2022. Binnen de geldigheidsperiode kun je dus 10 dagen onbeperkt reizen bij Twents met een maandabonnement en 100 dagen met een jaarabonnement. Je kiest zelf wanneer en welke dag je wilt reizen.
 • Wanneer je bijvoorbeeld in een maand al snel 10 dagen hebt gereisd en je wilt nog meer dagen reizen kun je gelijk weer een nieuw abonnement bestellen op dezelfde OV-chipkaart. Dit geldt ook voor het jaarabonnement, stel je reist 100 dagen in een periode en bent pas een half jaar onderweg, dan kun je opnieuw een jaarabonnement kopen en deze laden op dezelfde OV-chipkaart.
 • De reisdag loopt door tot de laatste bus in de dienstregeling van die dag. Stel je gaat vrijdagochtend naar je werk en net na middennacht (zaterdag) 00.30u stap je na een gezellige avondje uit weer in de laatste trein, dan herkent het systeem het nog als 1 reisdag en worden er dus ook maar 1 reisdag van je abonnement afgeschreven.

Aanvullende informatie

 • Binnenkort kun op elke OV-chipkaart ophaalpunt inzien hoeveel dagen je nog over hebt op je abonnement. Op dit moment kan dat helaas nog niet. Ook bij het inchecken kun je dat niet zien helaas. We adviseren je om elke reisdag zelf bij te houden zodat je niet voor een verrassing komt te staan en geen dagen meer hebt bij het inchecken. Ben je door je 10 of 100 dagen heen? Dan reis je gewoon op saldo met je OV-chipkaart.
 • Je hebt een OV-chipkaart nodig om van dit product gebruik te maken.
 • Kijk bij de productvoorwaarden op onze pagina voorwaarden vervoerbewijzen. Soms heb je recht op geld terug als je jouw abonnement opzegt.
 • Wil je geld terugvragen, vul dan het restitutieformulier in.  
 • Let op: dit abonnement kan niet geplaatst worden op een OV-chipkaart met Reizen op Rekening (NS Business Card en NS Flex).