25% korting op Altijd Vrij Twente Jaar Trein & Bus (jeugd)

Back to school, na een bijzondere periode. Een periode waarin we minder naar school konden, de sportclub gesloten was en we veel thuis waren. Nu beginnen de scholen weer, kunnen we weer naar onze sportclubs en is er ruimte om af te spreken met vrienden om te gaan zwemmen of naar de bioscoop te gaan.

Voor ons tijd om iets leuks terug te doen en dit te vieren! Met de 'back-to-school' actie bestel je het Altijd Vrij Twente Trein & Bus jaarabonnement voor jongeren t/m 18 jaar met maar liefst 25% korting. Dit is bovenop de 2 maanden die je al gratis kreeg. Dat is extra voordelig reizen naar school, de sportclub of naar vrienden. 

De actie en ingangsdatum van het abonnement geldt van 17 augustus t/m 31 oktober 2020. Deze kortingsprijs geldt alleen als je besteld via onze webshop en niet via de Infoshop in Enschede.

Je voordelen op een rij:

  • Van € 1.730,- voor € 1.297,-
  • Dat is slechts € 108,08 per maand i.p.v de € 173,- als je het abonnement los per maand koopt.
Tip
Reis je veel meer met de bussen in Twente? Dan kan het Altijd Vrij Twente Bus jaarabonnement (jeugd) meer interessant zijn voor jou. Bestel deze nu voor maar € 999,- in plaats van € 1.340,-
 

Abonnement net aangeschaft?

Heb je dit abonnement al besteld in de periode van 15 juli t/m 16 augustus 2020? Dan komen we je graag tegemoet. Gewoon omdat we blij zijn dat je met ons reist. Het enige wat je even moet doen, is het aanvraagformulier van onze klantenservice invullen. Kies bij Type aanvraag substitutie en bij Subcategorie overig. Vul het formulier zo compleet mogelijk in.(OV-chipkaartnummer / vervaldatum / ingangsdatum abo / looptijd abo / betaald bedrag / betalingskenmerk etc.) Dan ontvang je zo spoedig mogelijk het verschil met de aanbiedingsprijs retour. Dit kan alleen online. Heb je het abonnement aangeschaft voor 15-07-2020, dan kan je helaas geen gebruik van deze regeling maken.